Site icon Nové Zámky Fotoalbum

Tenisové kurty Nové Zámky

Tenisové kurty Nové Zámky

Tenisové kurty Nové Zámky

Tenisové kurty Nové Zámky

Mesto Nové Zámky má vybudovaný moderný tenisový areál – Tenisové kurty Nové Zámky. Pre rekreantov, ako aj profesionálnych tenistov ponúka areal až osem tenisových dvorcov s antukovým povrchom, krytú halu, ktorú možno využívať aj v zimných mesiacoch a veľkú asfaltovú plochu s tromi stenami pre jednotlivcov.

Tenisové kurty Nové Zámky

Máloktoré mesto na Slovensku má vybudovaný moderný tenisový areál – Tenisové kurty Nové Zámky. Pre rekreantov, ako aj profesionálnych tenistov ponúka areál až osem tenisových dvorcov s antukovým povrchom, halu, ktorú možno využívať aj v zimných mesiacoch a veľkú asfaltovú plochu s tromi stenami pre jednotlivcov. Každé leto sa tu uskutočňujú celoštátne tenisové turnaje. Profesionálnu úroveň tohto areálu i trénerov potvrdzuje aj účasť novozámčanky Henriety Nagyovej vo svetovom rebríčku, kde v roku 1999 bola na 22 mieste.

Tenisové úspechy

Henrieta Nagyová

Novozámocký tenis nie je žiadna druhá káva. Je to kakao a to poriadne silné. Presne odtialto pochádza totiž naša novozámocká, zatiaľ najslávnejšia tenisová hviezda Henrieta Nagyová.

Fakt, tenis sa tu trénuje tvrdo, veľa našich hráčov hrá tenis profesionálne, alebo sa ním minimálne profesionálne zaoberá a podaktorý sa za hranicami ako tréneri alebo hráči nemeckých a amerických tenistov živia.

Tenisové kurty Nové Zámky a hala sa nachádzajú pri križovatke Čerešnovej a Novej ulice, su dostatočne velké, niektoré z kurtov su aj kryté, najmä po tom, ako naša slávna rodáčka Heni Nagyová dala pristaviť zopár dalších nových kurtov.

 

Zdroj: wikipedia.org


Tenisové kurty Nové Zámky

Nové Zámky v historickom, súčasnom FOTO a VIDEO zobrazení. Nové Zámky Fotoalbum

Nové Zámky Fotoalbum, mesto Nové Zámky v historickom, súčasnom Foto a Video zobrazení. Nové Zámky Fotoalbum je pre nadšencov histórie Nových Zámkov.

Našu stránku a dianie na nej môžete sledovat na Facebooku i na Google+.

Naša webová stránka Nové Zámky Fotoalbum, je pre obyvateľov Nových Zámkov a nadšencov histórie Nových Zámkov. Stránka Nové Zámky Fotoalbum je Informatívneho charakteru, jej obsah sa snaží priblížiť obyvateľom, ale aj potencionálnym turistom mesta Nové Zámky jej históriu, aby mohli bližšie spoznať jej farebnosť a rôznorodosť. Stránka slúži k vzdelávaniu a rozšíreniu si svojich znalostí o histórii mesta Nové Zámky. Najdete u nás veĺké množstvo zaujímavostí o našom meste, jeho históriu, a veľké množstvo FOTO a VIDEO materiálu, ďalej zaujímavé miesta v našom meste i velké množstvo informácií o Osobnostiach našeho mesta, ktoré sa pričinili o jeho zviditeľnenie vo svete..

Exit mobile version