Site icon Nové Zámky Fotoalbum

Športová hala Milénium Nové Zámky

Športová hala Milénium

Športová hala Milénium

Športová hala Milénium Nové Zámky

Medzi tradične významné športy v meste patria sálové športy a hlavne hádzaná, ktorá má možnosť od istého času byť realizovaná vo svojej  vlastnej, modernej, novovybudovanej športovej hale Milenium. Družstvo mužov hraje v 1. slovenskej lige a v medzinárodnej lige HIL a ich hlavným pôsobiskom je Športová hala Milénium Nové Zámky.

Športová hala Milénium Nové Zámky

Viacúčelová Športová hala Milénium Nové Zámky bola slávnostne odovzdaná do užívania 29. decembra 1999. Je určená na športové a kultúrno-spoločenské využitie – hádzanú, volejbal, sálový futbal, aerobic, kalanetiku, usporadúvanie koncertov, plesov, valných zhromaždení akcionárov firiem, výročných konferencií, vystúpenia tanečných a speváckych zoskupení.

V sektorovo i farebne odlíšených priestoroch hľadiska sa pohodlne usadí 994 divákov, športová plocha – palubovka má rozmery 40×20 m. Športovcom i návštevníkom je k dispozícii svetelná tabuľa, ozvučovacia technika ôsmych kusov reproduktorov zn. JBL, dokonalé osvetlenie hracej plochy, automatizovaná regulácia prúdenia vzduchu. Štyri moderne vybavené šatne, sauna s bazénom i klubovňa s výhľadom na hraciu plochu uspokoja i najnáročnejších návštevníkov.

Na prízemí Športová hala Milénium Nové Zámky je reštaurácia s vlastnou kuchyňou s možnosťou celodenného stravovania. V priestoroch nad reštauráciou sa nachádzajú miestnosti na ubytovanie cca 20 osôb.

 [symple_googlemap title=“Športová hala Milénium“ location=“Športová hala Milénium, Jiráskova, Nové Zámky, Slovensko“ height=“300″ zoom=“16″]

 

Športová hala Milénium Nové Zámky – Hádzaná

HC Štart Nové Zámky je slovenský mužský hádzanársky klub z Nových Zámkov. Doposiaľ nezískal titul majstra Slovenska či víťaza Slovenského pohára, napriek tomu patrí medzi popredné slovenské tímy. Momentálne (2012) hrá najvyššiu domácu súťaž, TIPOS extraligu. Športová hala Milénium Nové Zámky

Pohár víťazov pohárov EHF mužov:

Vyzývací pohár EHF mužov:

Nové Zámky su veľmi známe v Hádzanárskej lige, jedná sa totiž o najväčších ‚bitkárov‘, akých náš novozámocký šport kedy videl.

Hádzanári to ale napriek tomu dotiahli asi so športom v meste najdalej, Nové Zámky hrajú HIL – spoločnú Českú a Slovenskú Ligu a najväčší úspech je zaznamenaný v sezóne 2000-2001, keď naši muži skončili na 3. mieste. Nečudo, veď hádzaná je šport číslo 1 v meste, aj čo sa týka dotacii od mesta.

Nová hádzanarská hala Milenium je už postavená, a stojí za návštevu. Hádzaná spolu s futbalom  a tenisom sú naše mestské športy, teda najnavštevovanejšie. Na hádzanú sa oplatí íst, už keď len kvôli príjemnej atmosfére vytvorenej skalnou novozámockou fanúšikovskou základňou.

  Zdroj: wikipedia.org


Športová hala Milénium Nové Zámky

Nové Zámky v historickom, súčasnom FOTO a VIDEO zobrazení. Nové Zámky Fotoalbum

Nové Zámky Fotoalbum, mesto Nové Zámky v historickom, súčasnom Foto a Video zobrazení. Nové Zámky Fotoalbum je pre nadšencov histórie Nových Zámkov.

Našu stránku a dianie na nej môžete sledovat na Facebooku i na Google+.

Naša webová stránka Nové Zámky Fotoalbum, je pre obyvateľov Nových Zámkov a nadšencov histórie Nových Zámkov. Stránka Nové Zámky Fotoalbum je Informatívneho charakteru, jej obsah sa snaží priblížiť obyvateľom, ale aj potencionálnym turistom mesta Nové Zámky jej históriu, aby mohli bližšie spoznať jej farebnosť a rôznorodosť. Stránka slúži k vzdelávaniu a rozšíreniu si svojich znalostí o histórii mesta Nové Zámky. Najdete u nás veĺké množstvo zaujímavostí o našom meste, jeho históriu, a veľké množstvo FOTO a VIDEO materiálu, ďalej zaujímavé miesta v našom meste i velké množstvo informácií o Osobnostiach našeho mesta, ktoré sa pričinili o jeho zviditeľnenie vo svete..

Exit mobile version